Όλοι μας περιμένουμε με ανυπομονησία την άρση Αναστολής Λειτουργίας του ΑΟΚ και την επιστροφή μας στα γήπεδα και θεωρήσαμε σωστό να σας ενημερώσουμε για τις τελευταίες εξελίξεις.

 

 

Χτες το απόγευμα ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, βρέθηκε δίπλα στον Σωτήρη Τσιόδρα και το Νίκο Χαρδαλιά και ανακοίνωσε τα παρακάτω σχετικά με το τένις:

«Όπως, είπα, η άρση των περιοριστικών μέτρων και η επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας θα γίνεται σταδιακά. Η περίοδος αυτή είναι πιλοτική και όσα ανακοινώσουμε σήμερα θα ισχύουν από την προσεχή Τρίτη, 5 Μαΐου, έως και σχεδόν τα μέσα του μήνα όπου και θα επανέλθουμε.

Αρχικά, θα επιτραπούν όλες οι ατομικές προπονήσεις στους αθλητές και στις αθλήτριες που έχουν ήδη προκριθεί ή δεκδικούν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σύμφωνα με την εισήγηση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Θα επιτραπούν, ακόμη, για αθλητές ηλικιών Εφήβων – Νεανίδων και μεγαλύτερες, μόνο προπονήσεις σε ανοιχτούς χώρους και μόνο για ατομικά αθλήματα χαμηλής επικινδυνότητας, όπως: Τένις”

Αναμένουμε επίσημη ανακοίνωση από την ΕΦΟΑ που θα διευκρινήσει με σαφήνεια πότε θα ανοίξουν τα γήπεδα για τους αθλητές του τένις αλλά και γενικά για τους αθλούμενους και για τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ακολουθηθούν.

Αμέσως μόλις λάβουμε τη σχετική ανακοίνωση από την Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, θα σας ενημερώσουμε.

Εν αναμονή ανακοινώσεων από τους αρμόδιους φορείς, λοιπόν, ευχόμαστε να συναντηθούμε όλοι σύντομα στα γήπεδα.