Η Χρυσούλα Παρασκευοπούλου και η Μελίνα Ζουμπουλάκη κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό της διεθνούς διοργάνωσης της Tennis Europe, Crna Reka Open U16, με την Αλίκη Χανόγλου να καταλαμβάνει την 2η θέση

 

Σε έναν τελικό που είχε έντονο ελληνικό στοιχείο, η Παρασκευοπούλου και η Ζουμπουλάκη κέρδισαν τη Χανόγλου και την Zara Zafirovska με 6-3, 6-2, για να κατακτήσουν τον τίτλο στο Crna Reka Open U16, στο Καβάνταρτσι της Βόρειας Μακεδονίας.

Η Παρασκευοπούλου και η Ζουμπουλάκη έμειναν αήττητες στα χωμάτινα γήπεδα του TC Crna Reka-Kavadarci, για το τουρνουά της 3ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe, δίνοντας άλλον έναν αγώνα πριν τον τελικό, ενάντια στις Teona Andova και Ana Stojanovska, τις οποίες κέρδισαν με το εμφατικό 6-2, 6-1.

Χωρίς να χάσουν σετ έφτασαν στην κατάκτηση του τίτλου. Για την Παρασκευοπούλου, Νο.4 στα κορίτσια U14 στη χώρα μας και αθλήτρια του Ο.Α. Κουφαλίων, είναι ο 2ος τίτλος σε διοργάνωση της Tennis Europe. Είχε κατακτήσει το Arta Cup στην Άρτα φέτος στα μονά, ένα τουρνουά U14 Category 3.

Η Ζουμπουλάκη, αθλήτρια του Α.Ο Κηφισιάς και Νο.4 στην Ελλάδα στα 16άρια των κοριτσιών, ήταν επίσης ο 2ος τίτλος, μετά από το Aridea Cup στα μονά πέρσι, τουρνουά U16 Category 3 που φιλοξενήθηκε στον Ο.Α. Αριδαίας.

Για τη φιναλίστ του τουρνουά, Αλίκη Χανόγλου, επίσης αθλήτρια του Ο.Α. Κουφαλίων, αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή σε τελικό σε τουρνουά της Tennis Europe.

Θυμίζουμε πως αυτή την εβδομάδα στο Καβάνταρτσι η Παρασκευοπούλου και η Ζουμπουλάκη έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά στα μονά, ενώ εκτός από τη Χανόγλου, που ηττήθηκε στον 2ο γύρο, είχαμε πολλές ελληνικές συμμετοχές και στα ταμπλό των κοριτσιών, αλλά και των αγοριών.

 

Από https://tennisnews.gr/ellada/tennis-juniors/item/56119-paraskeuopoulou-zoumpoulaki?fbclid=IwAR3q0R4dPZqr-Mw75rsmXz96uMAN72oPkC6P01egNxY8cKtBNzQnfNJlqDY