Είχαμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενηθούμε απο τον Αθλητικό Ομιλό Κηφισίας, το ιστορικότερο αθλητικό σωματείο στην Κηφισιά, και να εκπαιδεύσουμε προπονητές αλλά και εργαζόμενους του.

Υπήρχε τόσο μεγάλο πάθος από όλους τους συμμετέχοντες, που οι ώρες εκπαίδευσης πέρασαν τόσο γρήγορα και τόσο δημιουργικά.

Πρακτική κυρίως εκπαίδευση, με όλους του συμμετέχοντες να εξασκούνται πάνω στα προπλάσματα και τους εκπαιδευτικούς απινιδωτές, όπως και το γιλέκο πνιγμονής, με στόχο την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών με ψυχραιμία και σιγουριά.

Πιστοποιήθηκαν με την Διεθνή πιστοποίηση του ERC, αλλά μεγαλύτερη σημασία έχει ότι θα είναι ΕΤΟΙΜΟΙΣΙΓΟΥΡΟΙ να βοηθήσουν εαν αυτο απαιτηθεί.

Έγινε και ο απαραίτητος, ενδελεχής έλεγχος του απινδωτή του Ομίλου, ως προς την μπαταρία και τα ηλεκτρόδια του, και είναι έτοιμος για οποιαδήποτε κατάσταση.

Ένας χώρος ΆΘΛΗΣΗΣ πιο ασφαλής, έχοντας  εκπαιδευμένους σε κάθε γωνιά του ομίλου !!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Όμιλο, την Μίνα και την Ειρήνη που ήρθαν σε επαφή μαζί μας,όπως και όλους τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη αλλα και την ενεργή τους συμμετοχή.

Το χαμόγελο των ανθρώπων αυτών, φίλων μας πια, και το Feedback όλων στο τέλος μας, μας έδωσε την πεποίθηση ότι τα ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΞΑΝΑ, ο φόβος και η άγνοια απομακρύνθηκε και η ΓΝΩΣΗ ΗΡΘΕ να δώσει ΔΥΝΑΜΗ. Μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους και άλλοι όμιλοι,σύλλογοι, και ολοι μαζί θα φτιάξουμε μια ασφαλέστερη κοινωνία. .

Εμείς στο #StopHeartAttack θα συνεχίζουμε να κάνουμε την τοπική κοινωνία ασφαλέστερη.

Δημιουργούμε ένα δίκτυο εκπαιδευομένων πολιτών προσπαθώντας να μειώσουμε τις πιθανότητες να πεθάνει κάποιος αβοήθητος χωρίς να του δοθεί μια 2η ευκαιρία ζωής.

Εκπαιδεύσου ΤΩΡΑ – Αύριο ίσως είναι ΑΡΓΑ ,

Η άγνοια σκοτώνει.. Ήρθε ο καιρός να βάλουμε ένα #STOP