11/05/2019 > 17:00

Το τουρνουά Διπλών του ΑΟΚ σε συνεργασία με την TENNISLEAGUE έφτασε στο τέλος του!!! Οι τελικοί θα διεξαχθούν το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 μετά τις 17:00 το απόγευμα.
Για όσους δεν τα καταφέρετε, στιγμιότυπα των αγώνων, των απονομών και πληροφορίες για το τουρνουά μας μπορείτε να παρακολουθήσετε στην εκπομπή topspin Cosmote tv sport 6 HD τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 στις 20:00.
Οι απονομές των κυπέλλων, που κατασκευάστηκαν ειδικά για τον ΑΟΚ από την Tennis Craft, θα γίνουν στις 20:00 το βράδυ κι αμέσως μετά θα ακολουθήσει η κλήρωση των δώρων για όλους τους συμμετέχοντες που θα παρευρεθούν.
Μετά την κλήρωση των δώρων, θα ακολουθήσει δεξίωση στον όμορφο κήπο μας για να γιορτάσουμε το τέλος του φετεινού ακόμη πιο επιτυχημένου τουρνουά διπλών στον Όμιλο μας.
Η δεξίωση είναι ευγενική χορηγία των μελών μας Κωνσταντίνου Παπασπύρου, Γιώργου Κιαχάκη και Γιάννη Παπαχρήστου. Τις όμορφες στιγμές θα καλύψει φωτογραφικά η Manthos Photography.

Τα δώρα της κλήρωσης είναι:

1 ηλεκτρικό σκούτερ από την εταιρεία FREEDOM SCOOTERS
3 δωροεπιταγές των Κομμωτηρίων Αντωνίου των 50,00€
6 δωροεπιταγές ΜΙΖUNO των 50,00€
6 δωροεπιταγές HEAD των 60,00€
5 δώρα καλλυντικών προϊόντων BEE CERA
5 δώρα ειδών περιποίησης μαλλιών WAVY
1 δώρο ένδυσης NAVY GREEN
4 τραπέζια δώρο των 70,00€ από το εστιατόριο Zaatar στη Ν . Ερυθραία
Η Πλαστικός Χειρουργός Νεκταρία Λαμπρινάκη-Καλαμάτα προσφέρει 30% έκπτωση από την αμοιβή της, για μια χειρουργική επέμβαση.
Η Πλαστικός Χειρουργός Νεκταρία Λαμπρινάκη-Καλαμάτα προσφέρει 30% έκπτωση, για μια ενέσιμη θεραπεία της επιλογής σας.
To λογοτεχνικό βιβλίο του Κώστα Κρομμύδα “Μία νύχτα ακόμη”, Εκδόσεις Διόπτρα.