Ο Αθλητικός Όμιλος Κηφισιάς προκηρύσσει το Εσωτερικό Εαρινό Πρωτάθλημα Τένις « ΜΑΙΟΣ 2016 » στο οποίο έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα ταμειακώς ενήμερα τακτικά μέλη του ομίλου.

1. Ημερομηνίες διεξαγωγής Αγώνων
Οι αγώνες θα διεξαχθούν από την Τετάρτη 11 Μαίου έως και την Κυριακή 22 Μαίου 2016 .

2. Κατηγορίες Αγώνων
Οι συμμετέχοντες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και σε τρεις κατηγορίες . Σε περίπτωση που σε κάποια κατηγορία δεν συμπληρωθεί ταμπλό των 8, οι συμμετέχοντες θα μεταφερθούν στην αμέσως μικρότερη ηλικιακά κατηγορία.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα Knock out.

Α. ΑΠΛΟΣ ΑΝΔΡΩΝ:

1. έως 34 ετών έτος γεννήσεως από 1982
2. από 35 έως & 49 ετών έτος γεννήσεως από 1981 έως & 1967
3. από 50 έως & 59 ετών έτος γεννήσεως από 1966 έως & 1957
4. από 60 έως & 69 ετών έτος γεννήσεως από 1956 έως & 1947
5. από 70 και άνω έτος γεννήσεως πριν και το 1946

Β. ΑΠΛΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μία κατηγορία ανεξαρτήτου ηλικίας

Γ. ΔΙΠΛΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

1. Και οι δύο παίκτες έως 39 ετών
2. Και οι δύο παίκτες από 40 έως και 59 ετών
3. Και οι δύο παίκτες άνω των 60 ετών

Δ. ΔΙΠΛΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συμμετέχουν παίκτριες ανεξαρτήτου ηλικίας

Ε. ΔΙΠΛΟΣ ΜΙΚΤΟΣ (Ανδρών και Γυναικών)

Αναξάρτητα από την ηλικία των παικτών και των παικτριών

3. Ημερομηνία Δηλώσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τουρνουά αυτοπροσώπως, τηλεφωνικώς (210-62.04.715).ή μέσω email (adminaok@otenet.gr) στη Γραμματεία του Ομίλου έως και τη Δευτέρα 9/5/16 και ώρα 20.00.

Επίσης μπορούν να δηλώσουν μία (1) ημέρα μόνο την εβδομάδα κατά την οποία δεν μπορούν να αγωνιστούν. Αυτό δεν ισχύει για όσους δηλώσουν σε τρεις κατηγορίες.

Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 10/5/16 και ώρα 14.00 και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν τα τιράζ των αγώνων.

4. Κανονισμοί διενέργειας των αγώνων

• Το τιράζ των παικτών στο ταμπλό θα συμπληρώνεται λαμβάνοντας υπόψη και τα αποτελέσματα των τελευταίων δύο εσωτερικών τουρνουά και την αγωνιστική ποιότητα των παικτών κατά την κρίση της Επιτροπής Αγώνων.

• Το 3ο set σε περίπτωση ισοπαλίας, θα παίζεται με tie break στους 10 πόντους για όλες τις κατηγορίες αγώνων, μέχρι και τους τελικούς.

5. Παράβολο συμμετοχής:
Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα € 20 για απλή συμμετοχή και € 10 για κάθε επιπλέον κατηγορία και θα πρέπει να καταβάλλεται από τον κάθε αγωνιζόμενο αυστηρά πριν τον πρώτο του αγώνα.

6. Υποχρεώσεις συμμετεχόντων
• Οι παίκτες έχουν την υποχρέωση από μόνοι τους να τηλεφωνούν στη Γραμματεία του Ομίλου καθημερινά για να πληροφορούνται την ημέρα και ώρα που θα παίξουν.
• Μετά την ανακοίνωση του προγράμματος των αγώνων στο οποίο θα έχουν ληφθεί υπόψη οι ιδιαιτερότητες (σε λογικά πλαίσια) του κάθε συμμετέχοντα, δεν θα μπορεί να γίνει καμία αλλαγή του προγράμματος. Εάν κάποιος δεν βρίσκεται την ώρα που έχει προγραμματιστεί στο γήπεδο και μετά από παρέλευση 20 λεπτών, ο αγώνας κατακυρώνεται στον παρευρισκόμενο αντίπαλό του.

• Οι αγώνες θα διεξάγονται υποχρεωτικά καθημερινά (μετά τις 16.00) και Σαββατοκύριακα (μετά τις 10.00).

• Όποιο μέλος δηλώσει σε περισσότερες από δύο κατηγορίες ενδέχεται να αγωνισθεί σε τρείς αγώνες σε μία ημέρα

• Κάθε παίκτης υποχρεούται, αν χρειαστεί, σε μια διαιτησία τουλάχιστον ημερησίως σύμφωνα με την παράγραφο 8 του Εσωτερικού Κανονισμού (περί Διεξαγωγής του Εσωτερικού Πρωταθλήματος).

• Μετά το τέλος του αγώνα ο παίκτης ή οι παίκτες που έχουν κερδίσει τον αγώνα υποχρεούνται να δηλώνουν το αποτέλεσμα στη Γραμματεία και απαραίτητα να επιστρέφουν τις μπάλες.

Για την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά δεν θα επιτραπούν αναβολές και μεταφορές αγώνων λόγω αδυναμίας συμμετοχής των παικτών στους αγώνες που έχουν οριστεί τα Σαββατοκύριακα.

Οι συμμετέχοντες στο τουρνουά είναι προσωπικά υπεύθυνοι για την από ιατρική άποψη, ικανότητά τους να αγωνιστούν

Την Κυριακή 22 Μαίου θα γίνουν οι τελικοί αγώνες και οι απονομές των κυπέλλων στους νικητές. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει κοκτεϊλ για όλους τους συμμετέχοντες στο τουρνουά.

Έφορος Αγώνων : Αλεξάνδρα Κορακιανίτη
Επιτροπή Αγώνων: Νίκος Παπαοικονόμου, Ιβαν Παχυγιαννης, Στάθης Καμπάσης
Γραμματεία Αγώνων: Μίνα Κωνσταντινίδη
Επιδιαιτητής Αγώνων: Στάθης Καμπάσης