Με δεδομένη την επιδείνωση των επιδημιολογικών δεδομένων στη χώρα μας και τη συνεχή επέκταση των κυβερνητικών μέτρων πρόληψης, προστασίας και αντιμετώπισης του covid-19, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΚ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα μέλη του αλλά και στους συμμετέχοντες αποφάσισε τη ματαίωση του open τουρνουά που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του από τις 9 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 4 Οκτωβρίου 2020, σε συνεργασία με την Tennis League.
Η πραγματοποίηση ενός τουρνουά τένις κάτω από τις ισχύουσες υγειονομικές συνθήκες, επιβάλλει την αυστηρή τήρηση του Ισχύοντος Υγειονομικού Πρωτοκόλλου και σχολαστικά μέτρα προστασίας σε κάθε διαδικασία της οργάνωσης.
Με το υπάρχον προσωπικό, και τις διαδικασίες που θα έπρεπε να ακολουθηθούν, θεωρούμε ότι είναι εξαιρετικά επισφαλής, αν όχι ακατόρθωτη, η εξασφάλιση της απρόσκοπτης διεξαγωγής του τουρνουά και σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε οι συμμετέχοντες (και οι οικογένειες τους) να εκτεθούν σε οποιονδήποτε κίνδυνο της υγείας τους.
Ευελπιστούμε ότι οι συνθήκες της επόμενης χρονιάς θα επιτρέψουν και πάλι τη διοργάνωση από τον ΑΟΚ του Open τουρνουά κατά την επιθυμία μας και τις προσδοκίες όλων.