01/11/2017

Ο Αθλητικός Όμιλος Κηφισιάς προκηρύσσει το Εσωτερικό Πρωτάθλημα Τένις «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2017» στο οποίο έχουν δικαίωμα συμμετοχής, όλα τα ταμειακώς εντάξει τακτικά μέλη του ομίλου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 έως και την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και σε τρεις κατηγορίες . Σε περίπτωση που σε κάποια κατηγορία δεν συμπληρωθεί ταμπλό των 8, οι συμμετέχοντες θα μεταφερθούν στην αμέσως μικρότερη ηλικιακά κατηγορία.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα Knock out.

Τα Ταμπλό και το Πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτώνται στη σελίδα των κρατήσεων.

1. Ημερομηνίες Αγώνων
Οι αγώνες θα διεξαχθούν από την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 έως και την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017.

2. Κατηγορίες Αγώνων
Οι συμμετέχοντες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και σε τρεις κατηγορίες . Σε περίπτωση που σε κάποια κατηγορία δεν συμπληρωθεί ταμπλό των 8, οι συμμετέχοντες θα μεταφερθούν στην αμέσως μικρότερη ηλικιακά κατηγορία.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα Knock out.

Α. ΑΠΛΟΣ ΑΝΔΡΩΝ:
1. έως 34 ετών έτος γεννήσεως από 1982
2. από 35 έως & 49 ετών έτος γεννήσεως από 1981 έως & 1967
3. από 50 έως & 59 ετών έτος γεννήσεως από 1966 έως & 1957
4. από 60 έως & 69 ετών έτος γεννήσεως από 1956 έως & 1947
5. από 70 και άνω έτος γεννήσεως πριν και το 1946

Β. ΑΠΛΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Μία κατηγορία ανεξαρτήτου ηλικίας

Γ. ΔΙΠΛΟΣ ΑΝΔΡΩΝ
1. Και οι δύο παίκτες έως 39 ετών
2. Και οι δύο παίκτες από 40 έως και 59 ετών
3. Και οι δύο παίκτες άνω των 60 ετών

Δ. ΔΙΠΛΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Συμμετέχουν παίκτριες ανεξαρτήτου ηλικίας

Ε. ΔΙΠΛΟΣ ΜΙΚΤΟΣ (Ανδρών και Γυναικών)
Ανεξάρτητα από την ηλικία των παικτών και των παικτριών

ΣΤ. CONSOLATION ΔΙΠΛΑ
Αφορά παίχτες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην κατηγορία Γ. ΔΙΠΛΟΣ ΑΝΔΡΩΝ και ηλικιακά ανήκουν στις υποκατηγορίες 2. & 3.

Συμμετέχουν τα ζευγάρια που δεν νίκησαν στον πρώτο γύρο και αγωνίζοναι ξανά σε νέο ταμπλό αγώνων.

3. Ημερομηνία Δηλώσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τουρνουά αυτοπροσώπως, τηλεφωνικώς (210-62.04.715).ή μέσω email (adminaok@otenet.gr) στη Γραμματεία του Ομίλου έως και τη Δευτέρα 30/10/17 και ώρα 17.00.

Επίσης μπορούν να δηλώσουν μία (1) ημέρα μόνο την εβδομάδα κατά την οποία δεν μπορούν να αγωνιστούν. Αυτό δεν ισχύει για όσους δηλώσουν σε τρεις κατηγορίες.

Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 30/10/17 και ώρα 19.00 και όσα από τα μέλη το επιθυμούν μπορούν να παρευρεθούν. Στη συνέχεια θα ανακοινωθούν τα τιράζ των αγώνων.

4. Κανονισμοί διενέργειας των αγώνων

  • Το τιράζ των παικτών στο ταμπλό θα συμπληρώνεται λαμβάνοντας υπόψη και τα αποτελέσματα των τελευταίων δύο εσωτερικών τουρνουά και την αγωνιστική ποιότητα των παικτών κατά την κρίση της Επιτροπής Αγώνων.
  • Το 3ο set σε περίπτωση ισοπαλίας, θα παίζεται με tie break στους 10 πόντους για όλες τις κατηγορίες αγώνων, μέχρι και τους τελικούς.

5. Παράβολο συμμετοχής:

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα € 20 για απλή συμμετοχή και € 10 για κάθε επιπλέον κατηγορία και θα πρέπει να καταβάλλεται από τον κάθε αγωνιζόμενο αυστηρά πριν τον πρώτο του αγώνα.

6. Υποχρεώσεις συμμετεχόντων

  • Οι παίκτες έχουν την υποχρέωση από μόνοι τους να τηλεφωνούν στη Γραμματεία του Ομίλου καθημερινά για να πληροφορούνται την ημέρα και ώρα που θα παίξουν.
  • Οσοι από τους συμμετέχοντες το επιθυμούν μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους (με συμπαίχτες και αντιπάλους) και να συμφωνούν ημέρα και ώρα αγώνα. Η Γραμματεία κατόπιν έγκαιρης ενημέρωσης της, θα σημειώνει τον αγώνα στο πρόγραμμα.
  • Μετά την ανακοίνωση του προγράμματος των αγώνων στο οποίο θα έχουν ληφθεί υπόψη οι ιδιαιτερότητες (σε λογικά πλαίσια) του κάθε συμμετέχοντα, δεν θα μπορεί να γίνει καμία αλλαγή του προγράμματος. Εάν κάποιος δεν βρίσκεται την ώρα που έχει προγραμματιστεί στο γήπεδο και μετά από παρέλευση 20 λεπτών, ο αγώνας κατακυρώνεται στον παρευρισκόμενο αντίπαλό του.
  • Οι αγώνες θα διεξάγονται υποχρεωτικά καθημερινά (μετά τις 16.00) και Σαββατοκύριακα (μετά τις 10.00).
  • Όποιο μέλος δηλώσει σε περισσότερες από δύο κατηγορίες ενδέχεται να αγωνισθεί σε τρείς αγώνες σε μία ημέρα
  • Κάθε παίκτης υποχρεούται, αν χρειαστεί, σε μια διαιτησία τουλάχιστον ημερησίως σύμφωνα με την παράγραφο 8 του Εσωτερικού Κανονισμού (περί Διεξαγωγής του Εσωτερικού Πρωταθλήματος).

Μετά το τέλος του αγώνα ο παίκτης ή οι παίκτες που έχουν κερδίσει τον αγώνα υποχρεούνται να δηλώνουν το αποτέλεσμα στη Γραμματεία και απαραίτητα να επιστρέφουν τις μπάλες.

Για την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά δεν θα επιτραπούν αναβολές και μεταφορές αγώνων λόγω αδυναμίας συμμετοχής των παικτών στους αγώνες που έχουν οριστεί τα Σαββατοκύριακα.

Οι συμμετέχοντες στο τουρνουά είναι προσωπικά υπεύθυνοι για την από ιατρική άποψη, ικανότητά τους να αγωνιστούν

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 θα γίνουν οι τελικοί αγώνες και οι απονομές των κυπέλλων στους νικητές. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει κοκτεϊλ για όλους τους συμμετέχοντες στο τουρνουά.

Έφορος Αγώνων : Αλεξάνδρα Κορακιανίτη.
Επιτροπή Αγώνων: Δημήτρης Λιαρμακόπουλος, Ίβαν Παχυγιαννης, Στάθης Καμπάσης.
Γραμματεία Αγώνων: Μίνα Κωνσταντινίδη.
Επιδιαιτητής Αγώνων: Δημήτρης Λιαρμακόπουλος.